Skip to Content

View Geocache Log

Found it Kulpakko found vartiotupa

Saturday, 06 April 2019Finland

Tälle viikonlopulle ei jäänyt tälläkertaa yhtäkään geokätköilijän talviohjelman viikkotehtävää toteutettavaksi. Päätettiin siitäkin huolimatta lähteä viettämään viikonloppua tavallaan kätköilyn ehdoilla mutta silti kiireettömästi, kaksistaan ja kevään upeista päivistä nauttien.
Viikonlopun ohjelmaksi suunniteltiin kierros Kouvolan kautta Varkauteen ja sieltä Pielaveden kautta takaisin kotiin. Kierroksen etapit määritti ainoat aikataulullisesti ohjaavat osuudet, eli pari miittiä sekä majoituspaikan vastaanottoaikataulut ;)

Aamulla lähdettiin vähän kahdeksan jälkeen liikkeelle ja suunnattiin kohti Kouvolaa. Aamun ajelun aikana päivän ohjelma lähtikin jo muuttumaan mutta ihan positiiviseen suuntaan siitä mitä olimme suunnitelleet.

Kun saavuttiin nurkille, niin jo lähestyttäessä havaittiin että nytpäs on parkkipaikat kovin kortilla tämän kätkön suhteen. Aamu oli kuitenkin todella hiljainen näillämain, joten pistettiin geobiili parkkiin kadun varteen turvalliseen paikkaan ja ryhdyttiin tuumailemaan ja tutkimaan että mitäs ollaan etsimässä. Siinä sitten tiimin kumpikin osapuoli pisti merkille auton, joka kierteli samantapaisesti kuin me juuri hetki sitten - kuin etsien parkkipaikkaa kätkölle päästäkseen. Kyseinen auto katosi hetkeksi jonnekin, ja tiimin kaksilahkeinen läksi kätköä etsimään naispuoleisen jäädessä biilille josko sitä kuitenkin tarvitsisi siirtää.
Siinä kaksilahkeisen tuumaillessa piilopaikkoja, kyseinen biili palasikin jostain jälleen ja parkkeerasi geobiilimme taakse jättäen autonsa käyntiin. Ketään ei kuitenkaan autosta noussut, joten kaksilahkeinenkin jo aprikoi että mistä on kyse ja voiko tässä edes etsiskellä..
Hetki siis ihmettelyä ja hämäystoimintoja kunnes auto lähti liikkeelle ja katosi jälleen hetkeksi jonnekin jolloin kaksilahkeinen vasta päästi kunnolla etsiskelemään.
Eipä aikaakaan kun hyvin piilotettu kätkö paljastui ja saatiin nimmari kirjaan kun pääsi rauhassa etsiskelemään.

Kiitokset kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page