Skip to Content

View Geocache Log

Found it Vestaali found Selkiön masto /Pieksämäki

Sunday, 07 April 2019Finland

Kun päivän arkinen aherrus oli tehty, päätettiin pyhittää lepopäivän loppu kätköilylle. Poikettiin Pieksämäellä ja poimittiin pari mastokätköä matkamuistoksi. Taisi siinä sivussa tulla katsastettua pari muutakin purkkia.

Mukavasti sujui kätköreissu ilman stressiä. Minähän vain riemukätköilen tänä vuonna, eikä pakosta ollut tietoakaan. Kun vielä talviohjelmaviikko oli suoritettuna ja kaikki mahdolliset kehittävät souveniitit oli kerättynä, niin mikäs tässä riemuillessa.

Hyvin löytyivät kaikki kätköt, sekin joka oli puussa niin korkealla, ettei viitsitty kiivetä loggaamaan. Onhan noita kätköjä matalammallakin....

Loppusuoralla lumi yllätti satakuntalaiseen kevääseen tottuneen, ja niin vain pyllähdin hankeen istumaan kesken matkan kätkölle. Olis vaan pitänyt ottaa villahousut föliin.

Kivoja kätköjä kaikki tyynni, eritoten mysset.
Tftc

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page