Skip to Content

View Geocache Log

Found it Emput1 found Outo pari / Odd couple

Sunday, 07 April 2019Finland

Tutulla Team MaKea (marjava, Alfder00, Emput1 ja Annieliisa) lähdettiin yölliselle kätköilyreissulle pääkaupunkiseudulle. Alkuyön oli mukana kiipeilyvahvistuksia idästä ja aamuyöstä porukka jakaantui ja me lähdettiin hakemaan kaikenlaisia mysteereitä ja vähän muutakin. Aamun jo valjettua suunnattiin kotiin parin kätkön kautta. Tämä oli yksi niistä.
Tämä kerran jäi välistä, kun piti lähteä hunttiin, toisen kerran ei sitten vaan löydetty, mutta ei meinannut löytyä nytkään, mutta kun laajensi etsintäsädettä, niin johan löytyi. Kirjattu omalla nimimerkillä. Kiitos kätköstä :)

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page