Skip to Content

View Geocache Log

Found it Neilikka77 found Vanhan Rauman Wherigo

Wednesday, 03 April 2019Finland

Geokätköilijöiden talviohjelman innoittamina Geotapeista Mr.Petsku, Juke The Rabbit ja minä päätimme lähteä täyttämään tämän viikon tehtäviä Rauman suunnalle. Ajatuksena oli hakea kaikki vaadittavat attribuutit, virtuaalikätkö, wherigo-kätkö, pari punaista kuntaa vihreäksi ja tietty Kalvoapinan aamumiitti Säkylässä oli yksi kohteista, niin ja tietysti myöskin pari "favohirmua" tarvitsi hakea. Matkaan Tampereelta lähdimme aamulla puol seiskalta ja takaisin kotosalla olimme kymmenen jälkeen illalla. Ilma oli todella hieno koko päivän ja parhaimmillaan lämpömittari näytti +12 eli kevät on virallisesti tullut.

Kaiken kaikkiaan sain löytöjä 39, Petsku ja Juke vähän vähemmän kun poikettiin muutamilla purkeilla jotka he olivat löytäneen jo aiemmin.

Tämä oli päivän löytö 26/39.

Yleensä on haettu Petskun kanssa se yksi wherigo per kuukausi mutta nyt päätettiin että suoritettaisiin tämäkin wherigo kun nyt kerta täällä oltiin. Homma pelitti ja päästiin purkille kuittaamaan käyntimme.

Loggaukset teimme yhteistunnarillamme GEOTAPIT tai omilla nimmareillamme.

Kiitokset kätköstä!

infoA Wherigo geocache uses your Wherigo cartridge to lead you ultimately to the physical geocache location. The cartridges must reside at Wherigo.com. If a cartridge is used as a requirement to find a geocache, it is considered a Wherigo cache, regardless of whether it may also have a puzzle or multi-cache component.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page