Skip to Content

View Geocache Log

Found it Marrasmus found Kulttuurikeskus Vanha Paukku

Sunday, 07 April 2019Finland

Pienellä viikonloppureissulla Lapuan suunnalla zaxan, veehoo74n ja mcmun kanssa. Kätköt lokattiin yhteislyhenteellä LK4, tiedossa kun oli aikamoista jojoamista autotraileilla ja haluttiin pitää kuittaus lyhyenä ja helppona tehdä. Haasteet tietysti lokkasimme omilla nimillä. Sää oli aivan ihana, lauantaina jopa hellettä vuodenaikaan nähden, ja sunnuntainakin vasta ripsotteli kun jo olimme paketin saaneet kasaan. Teemana trailit, uudet myssekunnat, kuntien vanhemmat, mastot, laavut.. mitä nyt tienvarsista löytyi. Kivoja kätköjä tuli vastaan ja mukavia ihmisiä, varsin onnistunut oli kyllä tämä reissu ja itselleni tuli uusi päivän löytöennätys kyllä lauantaina. Paljon kätköjä jäi vielä odottemaankin seuraavaa visiittiä!:)

Toinen päivä, majoituspaikan takapihalla fasaani ahdisteli naikkosiaan ja sitä sitten päivä lähti käyntiin. Aamukaffen jälkeen suunnattiin tälle multille.. samalla päästiin nenätysten tuon "lainatun" nimimerkkimmekin kanssa, Lapuan konkareiden. Täällä se oli kirjoitettu kankuriksi. Multi oli äkkiä ratkottu ja pienen siirtymän jälkeen nimmarikin oli jo lokissa. Kiitokset mukavan iisistä multista, tämän ratkoo jopa puoliuniset immeiset:)

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page