Skip to Content

View Geocache Log

Found it anna.s found Alhojärven lintutorni

Monday, 08 April 2019Finland

Talviohjelman tehtäviä tekemässä ja ratkottuja myssejä poimimassa Jämsästä. Talvitehtävät sain kaikki hoidettua, myssejä jäi vielä seuraavillekin reissuille mikä on tietenkin hyvä juttu.

Jos edellisessä paikassa oli puoli metriä lunta, täällä olikin sitten pellot ihan paljaana ja miltei jo vihertikin. Vettä sateli ja olinkin tyytyväinen että vaikka ei näkyisi lintuja, ei näkyisi myöskään lunnin näkijöitä tornilla. Mutta päästyäni sinne alkoikin hurja kirkuna: kaksi kurkea siinä pellolla ilmoitelivat olemassaolostaan. On ne komeita lintuja! Myös joitain muita suurempia muuttolintuja lensi jonona ohitse, kenties hanhia?
Kätkö löytyi nopsasti; vaikka olikin hyvin jemmattu osasin tällä kertaa olla järjestelmällinen. Kiitokset kivan lintutornin esittelystä ja kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page