Skip to Content

View Geocache Log

Found it Vestaali found Hatsolan masto vol 2

Monday, 08 April 2019Finland

Kevät on edennyt takatalvivaiheeseen. +2°C ja vettä satoi. Luntakin oli paikoitellen puoli reiteen, vaikka paikoitellen sitä ei ollut lainkaan. Vahingosta viisastuneena vetäisin aamulla välihousut jalkaan, joten ei haitannut hankeen kastuminen eikä vesiryöpyt, mutta preferoisin silti enemmän keväisempää ilman alaa.

Tähän säähän oli kuitenkin tyytyminen, ja eikun matkaan. Sulkavan ensimmäinen vastaan tuleva kätkö oli tavoitteena ja siinä välissä miitti Juvalla.

Välillä poimittiin mennen tullen mastokätköjä. Reissun aikana niitä lienee kertynyt tähän mennessä 18.

Tämä on ollut hieno sarja. Sateesta huolimatta kätkö saatiin hyppysiin helposti. Meitä oli reissussa Geoladyt, Enial ja minä, Vestaali. Logattiin lyhenteellä GEV.
Tftc

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page