Skip to Content

View Geocache Log

Found it tanjulainen found Nest #6 - veden pesä

Sunday, 07 April 2019Finland

TFTC. Tälle päivälle oli hiukan puhuttu porukkareissua Pälkäneen ja Nokian miitteihin (ja CITOon). Olin aiheesta viestitellyt Jamboree_009:n ja ilanak:n kanssa ja porukkaa täydentäväksi saatiin vielä hiphei. Reissun pläni oli hyvin suurpiirteinen ja käsitti jopa 51 kätköä. Plänissä keskityttiin pääsääntöisesti favopurkkeihin ja eri kätkötyyppeihin, kun kerrankin oli mahdollista saada 9 eri kätkötyyppiä päivälle. Parilta meiltä oli vielä kevään suveriinikampanjasta viimeinen plakaatti saamatta, joten senkin puolesta oli tarve keräillä pisteitä. Lähdimme aamusta hyvissä ajoin liikenteeseen, sillä jostain syystä olimme katsoneet ekan miitin alkavan tuntia aiemmin, kuin mitä se alkoi. No eipä siinä mitään, lähistöllä oli tarpeeksi hakemattomia kätköjä ja voisihan sitä lounastakin syödä. Miitin jälkeen suutasimme Pälkäneestä pikkuhiljaa Tamperetta ja Nokiaa kohti. Muutama ikävä denari sattui tuohon väliin, mutta kyllä niitä hienojakin toeutuksia löytyi. CITOssa ja miitissä kesti taas tovi jos toinenkin, osittain sen takia, että suunnittelimme miten jatkaisimme eteenpäin. Siitä sitten pientä lähikierrosta ennen kuin jatkoimme hieman pläniä skipaten kotia kohti. Päivän kätkösaldoksi allekirjoittanut sai 3 miittiä, 30 kätköä ja 9 eri kätkötyyppiä. Mahtuihan tuohon joukkoon vielä monta favopurkkia, 3 kirkkoa ja 3 nollakilsalaistakin.

Päivän kätköt on ajan ja lokivihkojen säästämiseksi logattu tiiminimimerkillä HIT-J eli hiphei, ilanak, tanjulainen & Jamboree_009.

Haeskelimme tämän kätkön odotellessamme miitin alkamista. Kivastihan tuo tapaus löytyi polun päästä. Hauska tapaus sieltä paikallistui ja voisihan tällekin favon antaa, kun laittoi hörähtämään. Kiitos kivasta kätköstä.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page