Skip to Content

View Geocache Log

Found it BeachHill found Lapuan Alajoki - Kukkaketo

Tuesday, 09 April 2019Finland

FTF @ 00:54 w me, myself and I 😂

Olin tullu töistä kotiin hetki sitten ja keriinny jo iltapalanki syärä, kun nämä ilmestyi. Empä jääny miettimään lähteäkö vaiko eikö. Kyselin muitakin mukaan, mutta "liian pitkä matka" oli esteenä. 🤭 Onneksi kaikista huonoin keli ei ollut yltäny tänne saakka. Ikaalisista Jalasjärven rajalle pari tuntia aikaasemmin keli oli tosi huonoa. Vähä jännitin onko muita yhtä pöhölöjä tähän aikaan matkalla purkille. 😂 No ei ollu. Tyhjä loki oli odottamassa. 👌 Kiitos kätköstä!

Ja sitten kotimatkalla tapahtunutta: Melkein pääsin kotiin saakka kunnes sain poliisiauton kiinni. Meillä oli sama suunta kunnes yhdessä liikenneympyrässä poliisit tekivätkin kunniakierroksen. Siinä vaiheessa arvasin mitä tuleman pitää ja meinasin itekki lähteä kiertään niiden perässä uutta kierrosta. 😂 No en viittiny turhaa kiusata niitä. Perään ne sitten tuli ja olin jo valmiina jarrulla, koska arvasin että pian syttyy punainen valo. Muutama sata metriä myöhemmin se syttyikin. Mukava naispoliisi tuli jutuulle ja työnsi pil..lin suuhun. Kyseli kaikenlaasta ja lopuksi toivotti hyvää loppukotimatkaa.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page