Skip to Content

View Geocache Log

Found it Bacajo found Kammarmäen talvi 3

Tuesday, 09 April 2019Finland

Ftf klo 12.25
Ykkönen ja kakkonen saa jäädä kesään. Lisää myöhemmin.

Edit.
Illalla huomasin uudet palapelimysset, mutta en jaksanut niitä käydä heti väsäämään. Mutta kun vapaapäivä valkeni räntäsateisena, niin siinähän se aamu meni väkertäessä. Kun urakka oli valmis ja ftf:t vielä tarjolla, niin suuntasin Kammarmäelle koirien kanssa. Kammarmäen hiekkatiellä oli tuoreet auton jäljet lumessa, joten pelkäsin jo myöhästyneeni ja päätin varmuuden vuoksi aloittaa kolmosesta.

Metsätie oli auraamaton, ja lunta oli edelleen tolkuttomasti. Eikä hanki kantanut yhtään. Jalat edelleen kipeinä lauantaisesta slingihuntista meinasin luovuttaa jo 100 metrin jälkeen! Lauantaita toistaen voin sanoa, että matka kätkölle lyheni tuskallisen hitaasti ja kesti kauan. Joten tänään tämän kätkön terrain tuntui vähintään viitoselta, niin rankkaa märässä umpihangessa pohraaminen oli.

Huolella camottua kätköä jouduin hetken etsiskelemään; lopulta se löytyi juuri siitä puusta, johon olin jättänyt koirat odottelemaan. Upea paikka - oikein odotan kesää, että pääsen tänne takaisin kiertämään koko luontopolun. Mutta ei enää lumessa kahlaamista, tänään voimat ei olisi enää riittäneet muille kätköille.

Valokuva on matkan varrelta kivestä, jonka alta solisevan puron uomaa pitkin pääsin hetken kulkemaan kepeästi. Kiitos kivasta myssesta, favo upeasta paikasta!

Matkalla Kammarmäki kolmoselle
infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page