Skip to Content

View Geocache Log

Found it kattikimulit found Kaakon Matrix 3.5/3 Relaatio

Tuesday, 09 April 2019Finland

Palapelit on kivoja, mutta niin on rellutkin. Vaikka olikin pikkuinen rellu, niin joitain sanoja sai hakea oikein tosissaan.
Nyt oltiin tulossa palapelipurkeilta ja ajateltiin napata vielä tämä, kun se sattui niin sopivasti reitin varrelle.
Ja puu-atribuutinkin huomasin vasta siinä vaiheessa, kun katse osui purkkiin. Voih! Olin kuolemankielissä, enkä ollut kovin innostunut kiipeilemään vettä kengissä ja jalat ihan hapoilla.
Loki oli onneksi pian käsissä ja kynäkin roikkui kaulassa. Rupesin kömpimään alas. Pipon olin viskannut maahan heti alussa, kun se tuntui olevan tiellä. No, nyt tarrasivat pitkät hikiset hiukset kiinni oksiin oikein toden teolla. Taisin rääkäistäkin pari kertaa. Onneksi kutrit irtosivat ilman suurempaa väkivaltaa.
Kiitos rellusta ja purkista!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page