Skip to Content

View Geocache Log

Found it Jouni Jurmu found Korpisuon laidalla

Sunday, 07 April 2019Finland

Cache Carnival matkamuiston keräilykausi.

14.08. Sunnuntai. Löytö 4/11.

Koko goes 500's – BONUS mysteetikätköltä, + 18 minuuttia.
Oli selvää, että hain tämän reitin varrelta myös kätköjä, jotka eivät ole yltäneet yli 50 favoon. Tämä kyllä pisti kuitenkin mietityttämään bonuksen jälkeen. Maastoon meno ei innostanut. Olin nähnyt kätköllä kahlausattribuutin.
Onneksi kartan katselu paljasti, että pääsen kätkön liki, kulkee tie. Kevyenliikenteenväylä kävi vain välillä rautatien toisella puolella. Rautatienalituksen jälkeen kätkölle oli vain kivenheitto. Olin ihmeisenäni. Maastohan oli täällä aivan kuivaa.
Löytyihän se suoaluekin sitten päästyäni nollan tuntumaan. Kiersin ensin kohteen melkein ympäri, arvioidakseni mahdollisia jälkiä edellisistä. Ei niitä ollut. Oli pakko nöyrtyä. Polvissa tuntui kosteutta. Ajattelin silloin pitää tuumaustauon ja perääntyä. Tosin edessäpäin ei näkynyt enää otollista paikkaa. Purkki olikin sitten helpommassa paikassa kuin tullessa luulin.

Jätin matkalaisen.

Seuraavaksi Petaksen masto multikätkö.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page