Skip to Content

View Geocache Log

Found it mariko72 found Movetron #3 - Kulmikasta

Tuesday, 09 April 2019Finland

Meteorologit yrittivät pelotella takatalvella ja ties millä, mutta Hämppy1:n kanssa läksimme reippaina reissuun. Päivän aikana tuli niskaan niin vettä, räntää, rakeita kuin luntakin, mutta pilkahtipa aurinkokin muutamaan otteeseen. Päivään mahtui myös monenmoista kommellusta ja paljon naurua sekä monta mainiota kätköä!

Purkki oli jo valmiiksi hieman rakosellaan ja ensikosketus apuvälineellä sai sisällön leijailemaan alas. Kaiken ainakin yritimme kerätä takaisin ja teipata repusta löytyneellä jesarilla purkin kasaan, koska se ei muuten pysynyt kiinni. Vaan eipä se todennäköisesti kestä kuin seuraavaan käyntiin asti... Kiitos kätköstä!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page