Skip to Content

View Geocache Log

Found it Mr.Petsku found Rauman Pyhän Ristin kirkko

Wednesday, 03 April 2019Finland

Geotapit (Sis. Nicit: Neilikka77, Juke the Rabbit +minä) Keväisellä purkkikierroksella Satakunnassa

Geokätköilijöiden talviohjelma ajoi meidät tällä kertaa pois kotiseudulta ja suunnattiin päiväretkelle Satakuntaan. Aamulla kello 7.00 startattiin Tampereelta ja illalla kello 22---> jälkeen oltiin takaisin. Päivän ohjelma kasattiin Talviohjelman mukaan ja määrättyjä atribuutteja piti metsästää, samoin kuin yksi purkiton kätkö piti haalia plakkariin, Neilikka77 halusi vihertää pari uutta kuntaa itselleen ja muutama yli 100 favon jemmakin piti jostain löytää haettavaksi... Siinähän sitä hommaa oli ihan tarpeeksi ja tottakai matkalla napsittiin vielä niitä jollain tapaa reitille sattumalta osuneita kätköjä ihan harrastuksen vuoksi . Päivän ainoa aikataulutettu juttu oli Säkylän-miitti, Porin prikaatin sotilaskodissa aamulla kello 9.00

Päivän törppö 23/36

Mulla ja Neilikka77:lla on ollut tälläinen (omaehtoinen)Haaste hakea vähintään yksi wherigo/kk (tämä oli kuukausi nro:26) ja tältä Huhtikuulta vielä sellainen puuttui, joten tässä pyöriessä hoidettiin myös porukalla meille jatkoa tälle mukavalle putkelle. Homma hoitui varsin leppoisissa merkeissä ja monen monta mutkaa ei tarvinnut tehdä kun perille päästiin. Tosin ensin oltiin aidan väärällä puolella, joten jouduttiin vielä hetki kiertämään että päästiin kohteeseen ja purkkihan sieltä sitten löydettiin ja puumerkit vihkoon tällättiin. Edelliset kävijät olikin "Kovin tuttuja" tuolta kotiseudulta Hekin näemmä kerkesivät tänne asti omalla reissullaan. Be there done that !!

Kätköt on logattu yhteisnimimerkillä Geotapit ja taitaa muutamassa päivän purkissa olla ihan omatkin Nicit

Kiitos kätköstä !!

infoA Wherigo geocache uses your Wherigo cartridge to lead you ultimately to the physical geocache location. The cartridges must reside at Wherigo.com. If a cartridge is used as a requirement to find a geocache, it is considered a Wherigo cache, regardless of whether it may also have a puzzle or multi-cache component.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page