Skip to Content

View Geocache Log

Found it Mr.Petsku found Vanha Rauma - Old Rauma

Wednesday, 03 April 2019Finland

Geotapit (Sis. Nicit: Neilikka77, Juke the Rabbit +minä) Keväisellä purkkikierroksella Satakunnassa

Geokätköilijöiden talviohjelma ajoi meidät tällä kertaa pois kotiseudulta ja suunnattiin päiväretkelle Satakuntaan. Aamulla kello 7.00 startattiin Tampereelta ja illalla kello 22---> jälkeen oltiin takaisin. Päivän ohjelma kasattiin Talviohjelman mukaan ja määrättyjä atribuutteja piti metsästää, samoin kuin yksi purkiton kätkö piti haalia plakkariin, Neilikka77 halusi vihertää pari uutta kuntaa itselleen ja muutama yli 100 favon jemmakin piti jostain löytää haettavaksi... Siinähän sitä hommaa oli ihan tarpeeksi ja tottakai matkalla napsittiin vielä niitä jollain tapaa reitille sattumalta osuneita kätköjä ihan harrastuksen vuoksi . Päivän ainoa aikataulutettu juttu oli Säkylän-miitti, Porin prikaatin sotilaskodissa aamulla kello 9.00

Päivän törppö 24/36

Tämäkin multi oli meidän haettavien listalla siitä syystä että on kaupungin vanhin aktiivinen kätkö. Mukavasti päästiin alkuun ja piste pisteeltä päästiin etenemään mukavasti keväisessä ja lämpimässä säässä. Loppupisteellekkin sitten päästiin aikanaan ja sielä tulikin sitten pieni "Tenkkapoo" näin kansan kielellä. Paikka oli oikea, mutta naatit varmaan hieman väärät, joten brutettamiseksihan se meni ja vielä hassuna juttuna tuli ilmi se että: Matkassa ollut Juke the Rabbit oli tän hakenut v.2013 ?, mutta ei muistanut ollenkaan hakeneensa tätä tai edes kyseistä paikkaa ?? Siinä sitä sitten oltiin... ja brute hommiksi meni etsinnät, mutta sinnikkyydellä päästiin lopulta maaliin asti ja löydettiin purkki Ihan vinkin mukaisesta paikasta tosin.

Kätköt on logattu yhteisnimimerkillä Geotapit ja taitaa muutamassa päivän purkissa olla ihan omatkin Nicit

Kiitos kätköstä !! (joka teetti lopussa hieman töitä )

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page