Skip to Content

View Geocache Log

Found it Tiigeri found Kirjeitä Kaarinalle: poiketaanko Eevertillä?

Wednesday, 10 April 2019Finland

Päivän geoannoksella valikoitujen purkkien taktiikalla. Tämä on sitä aikaa vuodesta, kun talvi ja kevät kilvoittelevat vuodenajan herruudesta, kätköilijä herää omasta horroksestaan ja linnut huutavat kurkku suorana korvan juuressa.

Talvi oli saavuttanut taas tukevan niskalenkin vielä niin hentoisesta keväästä ja peitonnut maan uudelleen valkoiseen lumivaippaansa. Lieneekkö linnutkin olleet kupilla kuumaa, kun ei minläänlaista iltapäiväkonserttia ollut tarjolla. Vaan ei auttanut itku markkinoilla... Päivän pomput oli suunnattava teille tietymättömille ja tänään nuo tiet veivät Kaarinanpolulle.

Auto parkkiin ja koikka loikkaa kohti tarkkaan valittuja kohteita. Hyisessä viimassa pomput pitenivät pitenemistään, vain ajatus pirtin lämmöstä siivitti tassuja ottamaan loikkaa jos toista. Tassunjälkiä tuli paiskottua paperiin aiottu määrä, jonka jälkeen hypersuperkierteisin jättipompuin takaisin autolle ja kiiruusti kotiin. Tiigeri kiittää ja kumartaa kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page