Skip to Content

View Geocache Log

Found it Greybell found Bird-watching on the Bank of Mätäjoki

Wednesday, 10 April 2019Finland

Sen verran oli aikaa kulunut tämän purkin edellisestä löytökerrasta, että vähän mietitytti, miten hankalasta toteutuksesta onkaan kyse. Että viitsiikö lähteä kokeilemaan. Sen verran houkutteli kuitenkin bird+joki-yhdistelmä nimessä, että päätin lähteä kokeilemaan. Laskelmat tuli tehtyä kotisohvalla. Lähistölle ajelin HSL:n sähköbussin kyydissä, olikin eka kerta sellaisella menopelillä ja ihan innostuin.

Nollapisteeltä löytyi kuvauksen mukainen paikka. Jonkin aikaa haeskelin, sekoilin uusien ja vanhojen vihjeiden kanssa ja sitten hetken päästä löysin. Lokista huomasin, että muitakin oli tänään jo ehtinyt paikalle. Tänään oli varsin koleaa, joten ei ollut kovinkaan paljon porukkaa liikenteessä ja sain etsiskellä varsin rauhassa. Mustarastaita kuului, mutta ei vielä satakieliä. Myöhemmin seuraavan kätkön lähistöllä näin vuoden ensimmäisen västäräkin. Ja tuli piipahdettua myös alkupisteellä tsekkaamassa kuvauksen meriharakka. Kiitos kätköstä! #2018

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page