Skip to Content

View Geocache Log

Found it Jamboree_009 found Alakylän laavu

Saturday, 06 April 2019Finland

Tälle päivälle bongahti jostain kummasta idea lähteä pienoiselle kätköilykierrokselle Päijät-Hämeeseen Tarjolla oli miittiä Lahdessa sekä Kouvostoliitossa ja hiphei onnistui houkuttelemaan minut seurakseen koko päiväksi Toki muutamilla sattumanvaraisilla kätköillä seuranamme oli myös abcKM, Toivontai sekä tuulituuli. Loggailimme kollegan kanssa päivän löydöt lyhyen ytimekkäästi tuolla H1J9 -yhteisnickillämme, lokitilan säästämiseksi sekä kaikenlaisen sähläyksen minimoimiseksi.

Päivä oli aamusta alkaen sangen upea - aurinko paistoi täydeltä terältään ja lämmitti upean keväisesti. Vaikka elohopea ei kohonnut mittarin mukaan kuin tuonne hieman vajaaseen 15 asteeseen, niin siitä huolimatta tuo paiste tuntui hellivän kulkijaa ja lämmittävän sen verran kivasti, että vaatetusta oli vähennettävä jossakin vaiheessa melkoisesti, jottei pukkaisi liiaksi soijaa Myös kätköjen puolesta päivä osoittautui antoisaksi, ensimmäistäkään denaria meidän ei tarvinnut kirjata saaliiksemme. Toki muutamien kätköjen kohdalla tuo löytäminen otti hieman kovemmalle kuin toisten ja jopa helppariin piti jonkun kätkön kohdalla turvautua.

Miitistä suuntasimme pienellä porukalla tälle laavukätkölle - haaste kun ei ole vielä aivan täynnä. Kivasti löytyi, H1J9 kiittää laavukätköstä - TFTC

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page