Skip to Content

View Geocache Log

Found it ossisanni found Martimoaapa - Lumiaapa

Sunday, 14 April 2019Finland

Lähdin Hangassalmen laavulta hiihteleen aluksi seuraten polkua Järviaavalle. Siitä metsän reinasta sitten suora suunta Järviaavan poikki kohti Simoskan Mäntymaan eteläkärkeä. Aavalla hanki kanto ihan ok, joskus hieman upotti, mutta aina löyty jokin jälki, jossa pysyttiin hangen päällä. Kiersin Koivuselän pohjoisen puolelta ja suunta suoraan kätkölle. Lumiaavalla alko jo olla haastavaa hiihtää, kun sievästi piti viedä susta eteenpäin, että ei humpsahtanu hangen läpi. Vähän ennen kätköä satuin polulle jossa oli hieman parempi kanto. Valokuvaus siinä kyltillä ja takas. Nyt hiihdin Koivuselän autiotuvalle ja siitä polkua seuraillen Poronpellonaholle. Polulla oli hyvä hiidellä. Kun tulin metsän reunaan Järviaalla, niin taas siitä aavan poikki. Oli jo sen verran päivä lämmittänyt hankea, että jopa oma jälki upotti. Oli viimeinen hetki tälle talvelle käydä hiihtämällä täällä, jos ei kovia pakkasia tule enään. Mukava oli hiihdellä.

Lumiaapa
infoA virtual cache is a cache that exists in a form of a location. Depending on the cache "hider," a virtual cache could be to answer a question about a location, an interesting spot, a task, etc. The reward for these caches is the location itself and sharing information about your visit.

Because of the nature of these geocaches, you must actually visit the location and acquire the coordinates there before you can post. In addition, although many locations are interesting, a virtual cache should be out of the ordinary enough to warrant logging a visit.

Virtuals are now considered waymarks on Waymarking.com.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page