Skip to Content

View Geocache Log

Found it Emput1 found Fusko

Sunday, 21 April 2019Finland

Pääsiäisenä lähdettiin porukalla aamusta aikaisin kohti pääkaupunkiseutua ja tämä oli päivän pääkohde. Tätä yritettiin hakia jo jonkin aikaa taaksepäin, mutta silloin ei onnistuttu. Nyt oli vähän lisää tietoa ja aamun valoisuus ja päätös hakia kätkö tasa tuhat löydöiksi :D Niin se vaan toimii, et päätetään.... Aamu oli kerrassaan ihana, aurinko nousi ja oli aikas tyyni keli, vaikkakin kirpakka yöllisen pakkasen jälkeen ja niin hiljainen Helsinki, tästä Helsingistä mie tykkään :) Rankimman homman hoitivat Cindy67 ja JIgge_2. Pari kertaa laskeutuivat ja sitten paikallistui kätkö. Sen jälkeen suunnitelmat ja sitten toteutus. Cindy67 lähti kätkölle ja pari kertaa muutettiin suunnitelmaa matkan varrella. Ja lopuksi niin oli nimet kirjoissa. Mahtavaa!
Loppuhuipennukseksi meitä poliisit kävivät katsomassa, mutta naureskellen lähtivät jatkamaan matkaa. Tästä tuli oma 7000. löytö ja nostettiin me lopuksi lasit kuohuvaa,
Mahtava päivän aloitus ystävien seurassa. Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia seikkailuita :) Kiitos koko porukalle, erityisesti Cindy67:lle ja Jigge_2:lle.

Kiitos kätköstä :) Ja favo!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page