Skip to Content

View Geocache Log

Found it Vestaali found Hups, taskut vuotaa - Kaskövägen

Wednesday, 24 April 2019Finland

Vapaapäivien ratoksi otettiin Ph1975 kanssa pienoinen kuntahyppelykierros lähimaakunnissa. Reitti kulki Porista kolmen maakunnan kautta takaisin Poriin, ja matkan varrella poikettiin kunnissa:
Karijoki, Kauhajoki, Teuva, Kaskinen, Korsnäs, Maalahti, Mustasaari, Vaasa, Laihia, Isokyrö, Seinäjoki, Ilmajoki, Kurikka ja Karvia. Väliin jätettiin Merikarvia, Kankaanpää ja Pomarkku, kun olivat entuudestaan kovin tuttuja.

Tavoitteena oli 200 kuntaa vuodessa haaste ja omalta kohdaltani uusia kuntia vuoden sisällä oli näistä 8, mutta kaikissa on kyllä tullut kätköilyä aiemminkin.

Reittilistalta löytyi tradeja, myssejä, virtuaaleja ja wherigoja ja niitä sitten löydettiinkin. Yhtään denaria ei sattunut kohdille mutta märkiä logivihko ja talven jäljiltä peräti 3. Tämä oli hyvässä kunnossa.

Kiitokset kivoista kätköstä tekijöille.
Tftc

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page