Skip to Content

View Geocache Log

Found it v v a m team found Euroopan suurin kraatterijärvi 11.

Sunday, 21 April 2019Finland

Pääsiäiskierros Pohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla. Matkaan pääkaupungista ja ympäryskunnista lähtivät Liitu82, Nortti10 ja v v a m teamin jäsen M. Malaxissa ryhmään liittyi vielä tuulituuli. Kätköt logattiin miltei koko viikonlopun ajan yhteisnimimerkillä MLL, joka muodostui kierroksen keskeisistä etapeista: miitit Maalahdessa ja Laihialla, yösija Lapualla. Olihan vaan aikamoista sähinää tämä reissu näin mukavassa ja osaavassa porukassa. Sääkin oli suosiollinen, aurinko helli meitä lähes koko reissun. Auto toki oli lievästi sanottuna pesun tarpeessa reissun päätteeksi, aika rapaista ja märkäähän toki vielä oli.

Kiertue oli menestys, iso läjä kätköjä löytyi, suurin osa tradeja, mysteereitä ja letterboxeja, mutta olipa joukossa myös multeja, jo mainitut miitit, pari earthcachea ja wherigokin. Niin, ja tietysti Laihian virtuaali. Vain pari denaria koko reissulla ei ollut ollenkaan huono tulos sekään. Löytöjen suuren määrän takia lokiteksiti on kylläkin melko geneerinen.

  1. pääsiäispäivä ja A.Melleri -traili, jpääsiäissunnuntain pääkohde, oli nyt kierretty. Tämän jälkeen käänsimme auton keulan kohti etelää, mutta emmehän me vielä malttaneet kotimatkalle, vaan jatkoimme alueen helpohkojen kätköjen poimintaa. Sää oli lauantaita kylmempi, vaan eipä siinä ennättänyt vilu tulemaan. Kiitos kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page