Skip to Content

View Geocache Log

Found it drpeel found Kråkberget - The Crow Mountain, # Nyköping 11

Thursday, September 17, 2009Södermanland, Sweden

Efter dryga milen promenerande så tyckte jag att jag kunde bestiga kråkberget. Jag blev glad att hitta en stig upp som ledde till trappor. Kanon tyckte jag så jag slapp klänga upp för klipporna. Väl uppe insåg jag att det även finns en gångväg. Alltid hittar man en bättre väg ner. Här letade jag en del, Höll på kliva på och insåg snabbt att här var det djupa skrevor. Först trodde jag att jag kommit över nya gruvhål men så var inte fallet. Här var det bara att kliva ned och gå djupt in. Kändes inte helt bekvämt, men det var ju ljust i alla fall. Undrar vem som lagt i tunga stenar i cachen?

Tackar för fin cache. Detta berg måste nog ge bästa utsikten i området. Och det är nog inte bara ett kråkberg. Det finns nog en hel del inne i berget. Skulle vara intressant att veta mer om det.

TNLN

//Patrik

Loggen

Additional Images Additional Images

Loggen Loggen

Där var jag nyss Där var jag nyss

Kåkstad Kåkstad

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page