Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found # 13 - FINALE - STRUER - RUNDT OM KILEN

Sunday, September 20, 2009Denmark

I dag vendte vi tilbage til rødderne. I sommerferien 2007 besluttede vi os for at finde ud af, hvad geocaching var for noget. Derfor tilmeldte vi os geocaching.com og undersøgte, om der lå nogle caches i nærheden af vores hus i Resen. Det viste sig, at der var en cache i Resenborg Plantage ved Kilen, hvilket ville give en rigtig god aftenluftetur for Titan.

Da vi nærmede os vores 5000 caches jubilæum, begyndte vi at se os om efter en oplagt jubilæums-cache. Denne fine serie kom som kaldet Den gav os nemlig mulighed for at gense Kilen og plantagen, som betyder noget særligt for os. Vi fik det timet, så vi i dag kun manglede finale-cachen. Derfor kunne vi begive os afsted på en god travetur til Kilen - præcis som for godt to år siden. Der var dog den forskel, at vejret i dag ikke viste sig fra sin venligste side. Vi havde ikke gået mange hundrede meter hjemmefra, før regnen kom. Da vi nåede frem til Kilen, fandt vi et sted at søge ly, inden vi gik på jagt efter skatten. Heldigvis kom der ret hurtigt opklaring, så de eneste dryp, vi fik, var fra træernes blade.

Så kom det spændende øjeblik. Havde vi mon gennemskuet opgaven? Det viste sig at være tilfældet, så kl. 11:24 kunne vi åbne låget på vores jubilæums-cache. Det var en rigtig dejlig fornemmelse at vende tilbage til det sted, som åbnede denne fantastiske verden for os. Det har medført utroligt mange flotte og spændende oplevelser og givet os en masse nye venner og bekendte!

Vi foretog følgende bytte i cachen:

Ind: Signatur + Danish Geocoins 2008 to see Scandinavia
Ud: TB #2# Egern

Tusind tak til Fredan-Struer for en rigtig fin serie, og tak til deres søn Andresen, hvis cache sparkede os i gang med denne hobby.

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page