Skip to Content

View Geocache Log

Found it Jamboree_009 found Peijas

Wednesday, 15 May 2019Finland

Päivälle tai lähinnä illalle oli tarjolla miittiä. Lentokoneita pitäisi ehdottomasti päästä bongailemaan se olisi aivan must juttu. Sisäpuolelta niitä on tullut myös jonkin verran bongailtua, vaan kyllä ne ovat komeita ulkoakin päin. Ja toisin kuin sisäpuolen bongailu niiden bongaaminen ulkoapäin ei yleensä maksa juuri mitään - sisäpuolella käynnistä tavataan veloittaa jonkinmoinen pääsymaksu

Sää tuolla ulkona vaikutti myös todella houkuttelevalta, aurinko paistoi jälleen kirkkaasti ja korkealta vielä iltapäivästä, joten sekin hieman houkutti lähtemään ulos jopa ennen miittiä. Niinpä suuntasin hieman nautiskelemaan tuosta ihanasta ilmasta. Tosin karu totuus paljastui jälleen kerran, kun sinne ulos pääsi - neljän seinän sisältä, ikkunan läpi katsottuna tuo vaikutti todella upealta, mutta eihän siellä lopulta niin lämmin ollutkaan, kuin tuo kirkkaus antoi ymmärtää. No kaikkihan on vain pukeutumisesta kiinni, mentiinhän tuossa pari kuukautta sitten vielä reippaissa pakkaslukemissa lumen keskellä - niin sitä lunta ei siis enää ollut - paitsi ehkä jossain todella varjoisissa paikoissa tai lumenkaatopaikoilla, jossa sitä voi olla vielä elokuussakin.

Onnistuttuani tuossa taannoisen denarin paikkausessa zoomailin hieman karttaa, jotta minnekäs sitä seuraavaksi suuntaisin. Bongasin sitten tällaisen hyllyllä olevan tapauksen - loki täynnä. No voisihan sitä käydä katsomassa, miten täynnä se loki olisi tai vaikka lisätä liuskan tarvittaessa. No paikalle päästyä sehän oli sitten naps ja kops vai oliko se puistorapu.

No joka tapauksessa purkki paikantui alta aikayksikön, juurikin siitä ensimmäisestä kurkkaamastani kohteesta. Käsiin saanti sen sijaan ei olut aivan yhtä suoraviivaista. No onneksi ACME (R) -settini, joka miltei aina on matkassa, oli tälläkin kertaa mukana. Tälläkin kertaa sieltä löytyi juuri sopiva väline purkin käsiin ja logattavaksi saamiseksi. Melko nopsaan oli loki näpeissä ja hämmästys suunnaton - eihän tuo loki ollut ollenkaan täynnä Mitähän täällä oli puuhasteltu ja pohdiskeltu. Kiitokset kätköstä - TFTC

P.S. kätkön voisi palauttaa etsittäväksi, se o ihan kunnossa ja lokia jäljellä vaikka ja kuinka.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page