Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Jagtprøven

Wednesday, September 23, 2009Denmark

(FTF) - kl. 16.11

Jagtprøve - hmmm..... skal det nu også være nødvendigt for at gå på skattejagt?

Da jeg først så på denne mystery syntes jeg at den så uoverkommelig ud. Som dagene gik og den ikke var logget endnu, syntes jeg at det var passende alligevel at kaste et blik på den. Det blik, blev til rigtigt mange timer foran pc'en. En del svar kom på plads, mens andre var lidt tvivlsomme. Det første koordinat der kom frem eksisterede ikke, men med lidt logik blev den første hurdle overvundet.

Herefter havde jeg 3 mulige koordinater der alle så fornuftige ud. 1. og 2. koordinat blev indtastet i geotjekkeren - nope dur ikke !!! Da jeg skulle til at indtaste 3. og sidste koordinat var der imellemtiden en der havde fået grønt på tjekkeren . Hurtigt fik jeg indtastet og yes der var gevinst. Afsted det gik for var det Ulfborg Kirkeby der havde fået grønt eller var det en Københavner

Fremme ved det dejlige cachested var der heldigvis stille og roligt og jagten kunne gå ind. Jeg fandt dog ikke cachen med det samme, og ringede og bad Ulf om at indtaste mine koordinater i geotjekkeren for at se om jeg havde tastet fejl. Men men ... inden Ulf fik tændt for pc'en havde jeg fundet skatten på det mest oplagte sted

Tak for cachen og opgaven. Jeg vil dog mene at man bør sætte sværhedsgraden efter hvad der kan forventes af en erfaren geocacher, og ikke hvad enkelte geocachere har af fritidsinteresser. En sværhedsgrad på 2 er efter MIN mening vildledende.

DK_Titan / Poul-Erik
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

[This entry was edited by DK_Titan on Thursday, September 24, 2009 at 12:09:59 AM.]

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page