Skip to Content

View Geocache Log

Found it Team Castellum found Een bos vol gezwam..!

Tuesday, October 27, 2009Zuid-Holland, Netherlands

STF
#345
Gisterenavond stonden we op het punt te gaan eten totdat deze cache online kwam. Even twijfelen, toch maar besloten het eten te laten staan om per direct de auto in te springen. Half uurtje rijden naar Zoetermeer verkleind de kans op goud aanzienlijk, maar rond etenstijd, dus wellicht toch een kans. Onderweg nog even Brouwertjes gebeld of hij al onderweg was, maar Eric had andere verplichtingen. Ter plekke aangekomen zagen we nog niemand, dus met goede moed van start.
Met een flinke looppas vanaf de parkeerplaats richting WP1 vertrokken. Alhoewel we wisten dat we onderweg nog een "tuinman" tegen moesten komen, kwamen we al aan op WP1 en geen tuinman gezien. Eerst maar zoeken naar de aanwijzing hier, waar we flink ons best voor moesten doen. Toen uiteindelijk in de lichtbundel van mijn zaklamp een voorwerp gevangen werd, viel het kwartje. Zeker met het thema van de cache in ons achterhoofd was het eigenlijk heel logisch. Op dit voorwerp werd het coördinaat voor het volgende WP gevonden. Maar we hadden dus een aanwijzing gemist. Besloten om terug te lopen richting parkeerplaats om deze alsnog te vinden. Echter halverwege zagen we zaklampen in onze richting komen. Goudjagers! Geen moment getwijfeld en weer omgekeerd richting WP2. Omdat we nu wisten waar naar we zochten, was de aanwijzing op WP2 snel gevonden. Ondertussen hadden we het idee dat het bos vol liep met mensen met zaklampen dus nog maar een versnelling hoger. Het groepje achter ons hadden we blijkbaar afgeschud want die zagen we niet meer. Overige WP's lieten zich ook snel vinden, maar we mistte nog steeds die eerste aanwijzing. Toen we weer in de richting van de parkeerplaats liepen, snel de tuinman opgezocht. Deze bevond zich op een plek, eerder dan verwacht en viel ons niet direct op. Snel de eindberekening gemaakt maar die leverde geen fatsoenlijke coördinaten op. Balen! Alle inspanning voor niets. Even wat variaties geprobeerd maar tevergeefs. Uiteindelijk besloten richting auto te gaan en daar nog even alles nagerekend. Na een tijdje zagen we weer zaklampen uit het bos komen en besloten om eens polshoogte te gaan nemen. Ter plekke ontmoette we Carasadie. Na kennis gemaakt te hebben, even onderling de uitkomsten vergeleken wat geen opmerkelijke verschillen opleverde. Omdat Carasadie Jr. nog huiswerk had, werd er besloten om de zoektocht te staken. In de auto aangekomen op de PDA nog wederom het een en ander in Excel na zitten rekenen en proberen. Uiteindelijk leverde dat een aannemelijk coördinaat op. Na kort familie beraad toch weer de auto uit om nog eenmaal voor de ultieme zoekpoging te gaan. De cache moest en zou gevonden worden! Aangekomen op de plaats delict zeker nog 3 kwartier aan het zoeken geweest, wederom zonder resultaat. Moe, hongerig, teleurgesteld en niet voldaan huiswaarts gekeerd waar nog snel even gegeten werd. Voor het slapen gaan nog even contact gezocht met de legger. Vanochtend antwoord in de postbus. Na wat heen en weer gemail, werd het duidelijk dat er toch een foutje in de berekening geslopen was. Nadat we uiteindelijk het goede gevoel hadden over de uitkomst van de berekening wederom in de auto gestapt. Ter plekke troffen we Carasadie Sr. bij de cache waarna we als tweede ons naam in het log-boekje konden bijschrijven. Carasadie gefeliciteerd met het goud. Voldaan huiswaarts gekeerd.

TFTC! Team Castellum

In: niets
Uit: een blik Champignon roomsoep met Cantharellen

[This entry was edited by Team Castellum on Tuesday, October 27, 2009 at 7:36:36 AM.]

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page