Skip to Content

View Geocache Log

Found it Team Stahr found Tjæreby Gadekær

Saturday, January 16, 2010Denmark

Jubii.!! FFC til os! (FTF) - nr. 21

Fundet kl. 10:00

Vi var ved at gøre os klar til at drage på familieudflugt, da der pludselig blev frigivet en ny cache. Den lå godt nok på ruten vi skulle køre, men vi tvivlede stærkt på at vi kunne nå at være de første. Så vi dryssede ud af døren og kørte i adstadigt og lovligt tempo ud til cachen. Fremme ved cachen var der masser af fodspor i sneen, så overraskelsen var stor (og glædelig) da det var en helt tom logbog, der dukkede frem af sit kolde skjul.

Mens der blev byttet TB'er kom Rimfaxe. Vi fik en hyggelig geosludder, inden kulden tvang os tilbage i den lune bil og til en MEGET utålmodig hund.

Tak til Pølsemanden for en dejlig cache, på et sted vi med garanti aldrig havde set, hvis det ikke havde være for Geocaching.

Tak for oplevelsen - og FFC.

Ind: TB "Special Mission... Travel to Solingen"
Ud: TB "JSnAT's Volvo Dog Tag" & "FTF Geocoin"

Vores flotte FFC - nr. 21

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page