Skip to Content

View Geocache Log

Found it MsOtto found Vind fra Jæren (AdVest 2013 #24)

Tuesday, 24 December 2013Rogaland, Norway

{*FTF*} @ 10:48 med janinge68, Ottoane og lefr :-)

Idag hadde jeg et håp om at dagens AdVestcache skulle komme relativt tidlig og ikke like sent som fjorårets kom;-) Litt over ti tikket det inn en challlengecache like ved Ålgård. Herren i Ottoane ringte og lurte på om vi skulle rykke.. Jeg var ikke vanskelig å be i og med at jeg fryktet sen publisering av denne. Og er det en dag i året som caching av ulike årsaker ikke kan bli prioritert så er det i dag!! Avgårde bar det mot Ålgård. Heldigvis hadde vi ikke kommet så fryktelig langt før ny publiseringsmail kom:-) Da var det bare å endre kurs mot Vindmølleparken!:) Vell fremme ved parkeringen var det allerede to biler der. I den ene satt en mannlig sjåfør, fryktet at han fungerte som taxi for en cacher!! Vi kom oss ut av bilen og gikk i raskt gange mot gz. Vi hadde ikke komt langt før vi fikk øye på en løpende skikkelse bak oss.. Det viste seg å være lefr som også hadde tatt turen hit i dag!:)

Da vi nærmet oss gz kunne vi skimte en hvit hund og tenkte da at hundens eier, Janinge68 allerede hadde funnet cachen. Men neida, det hadde han ikke. Og etter kort tids leting kunne Janinge68 melde om funn:) Glade og fornøyde logget vi oss alle inn på førsteplass i den blanke og fine loggen:-)

Tusen takk for cachen! Og God Jul til dere alle:-)

This entry was edited by MsOtto on Tuesday, 24 December 2013 at 11:17:19 UTC.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page