Skip to Content

View Geocache Log

Found it LimboWalker found Landlopers Trail # Bonus Cache

Monday, November 13, 2017Drenthe, Netherlands

Na een bezoek aan het verrassende Veenhuizen met zijn jailhous en alles en iedereen achter slot en grendel werd het nu tijd om eens voor landloper te gaan spelen.
In de zomer had ik deze serie al eens bekeken maar vond in vrij veel logjes het euvel van de muggen terug komen. Nu weet ik uit ervaring dat met harde wind en koude deze beesten wegblijven vandaag kon ik nog een punt toevoegen. Ze houden ook niet van harde regen!
Dus vandaag helemaal geen last gehad van deze schattige diertjes, wel van de regen terwijl buienradar mij een droge middag had voorspeld.
Het zoeken van de diverse caches ging overigens voorspoedig ze waren allemaal prima en in goede staat te vinden ook al lag er een deken van bladeren op en was de afwijking soms wel 15 meter en de bonus lag precies op de berekende plaats. Door de vele regen was het overigens wel een behoorlijke glijpartij over de modderige paden.
Jail House bedankt voor het maken van deze serie.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page