Skip to Content

View Geocache Log

Post Reviewer Note Thymallus Thymallus posted a reviewer note for Black lotus

Monday, 06 August 2018Finland

Geocaching.comin linjausten mukaan kätkön tilapäinen hyllyttäminen on tarkoitettu, nimensäkin mukaisesti, tilapäiseksi toimenpiteeksi, jonka tulisi kestää normaalisti enintään muutamia viikkoja. Tämä kätkö on ollut hyllytettynä huomattavan pitkän ajan ja pyydän sinua kätkön omistajana esittämään arvion milloin kätkö palaa takaisin etsittäväksi.

Toivottavasti kätkö kunnostetaan pikaisesti ja palautetaan etsittäväksi, jotta se voi tuottaa monille kätköilijöille miellyttäviä löytökokemuksia. Jos sinulla ei ole aikomusta palauttaa kätköä takaisin etsittäväksi, pyydän että kätkön omistajana joko arkistoit kätkön tai annat sen adoptoitavaksi uudelle aktiiviselle omistajalle. Kätkön palauttaminen etsittäväksi olisi kohteliasta muita kätköilijöitä kohtaan, arkistoiminen puolestaan vapauttaa kätköpaikan uusien kätköjen tekijöiden käytettäväksi.

Mikäli kätköä ei palauteta etsittäväksi yhden kuukauden kuluessa tai kätkön omistaja ei ilmoita kätkösivulle kirjoittamallaan viestillä tai minulle kirjoittamallaan sähköpostiviestillä suunnitelmistaan palauttaa kätkö takaisin etsittäväksi, tai aloita kätkön antamista adoptoitavaksi toiselle kätköilijälle, joudun tulkitsemaan kätkön omistajansa hylkäämäksi ja arkistoimaan sen.

Älä vastaa tähän viestiin Reply-to vaan kirjoita vastauksesi kätkön kuvaukseen notella tai suoraan sähköpostilla osoitteeseen thymallusthymallus@gmail.com

Terveisin,
Thymallus Thymallus
thymallusthymallus@gmail.com
Volunteer Geocaching.com Cache Reviewer

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page