Skip to Content

View Geocache Log

Found it Geroannie found Puzzle Z12

Thursday, 18 April 2019Värmland, Sweden

Dagen i dag var godt planlagt og vi har alle tre (Geroannie, Contiper og Haljan - GCH) puslet puslespill og løst andre mysteries i området Molkom - Karlstad.

I nydelig påskevær var jeg sjåfør og dagen fløy av gårde i godt selskap - det var veldig gøy å være på tur med dere, gutter :)

Når jeg kom hjem kunne jeg se at jeg hadde 112 utkast på telefonen - 1 virt, 3 trad og 108 myst.

Geoarten ble tatt i 3 etapper hvor den siste etappen igjen ble splittet i to.
Vi startet med Z12 og kjørte inn til snuplassen og ut igjen.
Så fortsatte vi med E8 og kjørte inn til snuplassen og ut igjen.
Deretter fortsatte vi med E 11 og kjørte inn til Z15. Der valgte jeg å parkere bilen pga mye snø vi tok med oss stige og stang og gikk inn til snuplassen og ut igjen.
Tilbake i bilen igjen så fortsatte vi med U10 og kjørte inn til snuplassen, men før P4 så parkerte vi bilen igjen og gikk inn til snuplassen der også.
Den første ble logget kl.08:12 og den siste ble logget kl.14:33.

Vi traff en hyggelig kvartett fra Umeå på vår ferd innover skogsbilveiene i Molkom. Vi traff også en trivelig kar som lurte på hva vi drev med og han bare smilte bredt og fortsatte turen videre.

Tusen takk til CO som Contiper hadde en god dialog med før avreise og vi ble helt sikre på at alle cachene kunne bli funnet.

Tftc <3

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page