Skip to Content

View Geocache Log

Found it vmu69 found Hellvik rundt #19 - Varberg (Advest 2013 #1)

Sunday, 01 December 2013Rogaland, Norway

Våknet i morges.... OK litt utpå formiddagen.... Leste på facebook at katie68 annonserte: Får vel ta en tur til Egersund i dag.
Og hvis vi skal til Egersund hadde det jo vært greit å finne ut hvor denne første adventscachen skulle ligge. Katie68 svarte triumferende at hun hadde fått varsel om at den skulle hete Torvløa #1 desember. Også ligger jo cachen rett ved parkeringsplassen så da trenger vi ikke så mye klær med oss heller....

Yes. da er vi på vei og i god tid, fra Sandnes. Siden vi viste at cachen skulle være i nærheten av Egersund og vi hadde god tid på oss så kunne vi jo kjøre gamle 44 fra Sandnes slik at vi kunne ta noen cacher på veien. Joda, off we go....

Etter noen forblåste cacher på vei ned nordsjøveien fant vi ut da vi nærmet oss Hellvik at vi skulle taste inn koordinatene og finne ut hvor langt unna vi var. Hmm 1 og en halv time unna var jo da litt drøyt, var det ikke? Og var det ikke Hellevik det skulle hete dit vi skulle. Jaja disse Roaglendingene har vel flere plasser som kan kalles Hellevik (Vi nordlenninger er ikke noe bedre kan du tro). Etter å ha sjekket flere ganger på mailen for å være sikre på at vi var på rett kurs så bar det videre sørover, forbi Egersund og videre på E39.

Etter en stund begynte jeg så smått å ane uråd. For på fjesboken var det snakk om en topp, hmmmm dette kan ikke stemme. Vi stopper og sjekker koordinatene og det skulle stemme, men hva med cachen. Vi sjekket mailen på nytt og fant ingen varsel på noen andre nye lagt ut, men så gikk vi inn på knuslet sine cacher og fant den rette så da var det bare å snu. 5 mil for langt kjørt.

Da vi kom til de korrekte koordinatene oppdaget vi at det var rett ved der vi hadde stoppet tidligere. Lar det stå et lite åpenrom for noen velvalgte nordnorske gloser her..............................................

Katie68 utbryter skal vi PÅ DEN TOPPEN i denne vinden, vi har jo ikke klær med oss. Men, vet dere hva? har vi kommet så langt så lar vi ikke oss stoppe av litt vind og lite klær. Det bar avgårde opp gjennom bakken. Manko på klær skulle kompenseres med varmen som utvikles når man går hardt. Mon tro forresten hvorfor vi ikke fant noen? Ingen cache kollegaer på veie og ingen pepperkaker og ingen gløgg. Vi kom til toppen og fant kjapt ut av koordinatene og fikk signert loggen på vei ned. Vel nede ved bilen CA klokken 16:20 var det to stolte cachere som satte seg svette i bilen med nesen mot Sandnes.

Dagens lærdom: Sjekk, sjekk og sjekk. Er du i tvil så sjekk igjen.

Favorittpoeng tildeles, for en tross alt, flott forblåst tur. TFTC.

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page