Skip to Content

View Geocache Log

Found it Cecton found Hålandskogen After Dark (AdVest 2013 #13)

Friday, 13 December 2013Rogaland, Norway

{*FTF*} @ 20.00 sammen med Mulebu, Mulebu2, Pratt95, Bjoff, Knuslet, Hanedalen og Speideren !
- Litt av en gjeng altså !

Hadde ingen planer om å rykke på noe advest cache idag. Da jeg var ferdig på jobb i 15.00 tiden var planen bare å dra hjemover med bussen og toget.. Helt til Cecton-mor gjorde meg oppmerksom på at vi trengte funn i dag ! Shit ! Med mangel på kjappe cacher i Egersundsområdet, tok jeg kontakt med Bjoff ! Jeg viste han var på vei sør-over og foreslo at vi skulle ta oss en cacherunde og vente på denne. Det var alerede bjoff sin plan og rundt kl 1600 plukket han meg opp på gausel !

Etter litt tenking og grubling fant vi at at cachen måtte komme på en hel eller halv time, da de andre advestene har vært meget presise på klokka. Vi fant ut at Park&Grab cacher stod på programmet slik at vi slapp å gå langt fra bilen i tilfelle at cachen skulle komme.

Vi begynte med noen cacher på Figgjo, og satt klar i bilen både 1630 og 1700. Ingen cache kom da... Fant ut at vi skulle ta turen nedom den ene til klatre3. Vi vaste litt nedover stien og hadde 8 minutter på oss til å finne, logge cachen og komme oss tilbake til bilen til kl 17.30.. Bare i tilfelle Bjoff opp i treet, jeg opp i treet, klomser med logging, full fart nedover treet og småspringer opp til bilen 16.59.. Annpuste og slitne innser vi at det ikke kom noe cache denne gang heller...

Klokka ble både 17.30 og 18.00 og vi tok ta turen til huse på kluge... Etter funn der får vi vite at også Knuslet er på Ålgård og er klar for FTF-jakt. Møter han noen strakser senere. Og venter i spenning kl 18.30.. INGENTING !!

Vi flyttet oss nå fra Statoilen til Remaen, for litt etterlengtet mat og enda mer venting.. "Kommer den ikke til 1900 drar jeg hjemover" kunne så vidt høres fra bilen ved siden.. Men da kl var 19.00 og ingen cache var kommet, valgte vi å vente litt til Hva gjør man ikke for en tuppervareboks ?

Ble sittende på Remaen da været ikke var på topp... 1930, skjer det ! Det plinger i mobilene og få sekunder etter er vi på vei ! Knuslet sin bil først og bjoff og meg selv like etter... Hadde noen veldig trege biler foran oss en stund men de forsvant etterhvert ! På parkingen slenger vi oss ut av bilene ! Det samme gjør Speideren og Hanedalen ! De var jammen kjappe ! 1 bil står der alerde og vi har jo ingen tid å miste ! Haste innover skogen i høyt tempo og tar etterhvert igjen "Mulebuene" . Da de ikke kunne finne neste refleks var vi helt i hælene på dem. Ikke lenge etter kommer også Pratten springene gjennom skogen !

En refleks etter en blir funnet, noen ganger ser jeg dem ikke en gang, følger bare strømmen av lyser. En etter en, så detter vi helt av, mister det meste og bruker litt tid på å hente oss inn igjen. Men Speideren i front gikk det etter hvert slag i slag ! Ble flere nesten fall og "fine" piruetter på de glatte steiene og våte skogen.

Endelig er vi fremme med cachen og vi kan alle skrive oss inn som de første finnerne ! Etter et par minutter pust i bakken legger vi i vei mot "Premien", og her var det jammen mye godt ! Et glass med brus og en klemetin var jammen godt nå ! Etter litt drøs ved "Premien" legger bjoff og jeg turen hjemover til Egersund. Gjennomvåte, skitne, slitne, men godt fornøyde ! Kan man ønske noe mer da ?

Takk til Ravsig for cachen og "Premien" på slutten, Takk til gjengen for turen, ekstra kjekt å endelig treffe på Mulebuene !

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page