Skip to Content

View Geocache Log

Found it bjoff found Utsiktspunkt på "Golan" (AdVest 2013 #10)

Tuesday, 10 December 2013Rogaland, Norway

{*FTF*} kl. 10.05 sammen med Cecton. :)

Visste at det skulle komme en AdVest-cache i Egersundstraktene i dag, men jeg hadde bestemt meg for å ikke vente på denne, men kjøre tidlig til Bergen i dag, og kom meg avgårde i ni-tiden, og var i godt driv nordover når denne cachen plinget inn.

Svingte av ved Røysland for å se hva dette var, og så at denne cachen var plassert på et velkjent sted, ikke mange hundre meter unna stedet jeg har bodd i noen år nå.

Bestemte meg for å snu og se om jeg fant denne, og ringte Cecton-mor som jeg visste jobbet hjemmefra i dag, og hørte om hun hadde tid til å være med, men hun kunne ikke da hun hadde avtaler om ikke mange minuttene.

Når jeg var tilbake i Egersund og ikke så langt fra cachen ringte Cecton tilbake og lurte på hvor jeg var ettersom det var blitt litt endringer i planene hennes, og hun kunne likevel være med. Vi avtalte da å møtes ved en passe parkeringsmulighet i nærheten av cachen og ankom bortimot samtidig, og la i vei oppover mot cachen. Meterne telte hurtig nedover og ved nullpunktet gikk det ikke mange sekunder før jeg hørte den kjekke 'Jeg fant den'. :)

Spent åpnet vi cachen og tittet i loggen, og så at loggboken var like blank i alle ender, og dermed var nok en AdVest-FTF i boks. :)

Ettersom Cecton hadde avtaler og jeg skulle kjøre nordover ble vi ikke være på plassen lenge, men kom oss kjapt tilbake til bilene og fortsatte hver til vårt.

Takk for en flott cache på et flott sted.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page