Skip to Content

View Geocache Log

Found it Jimbo+Hap.dk found Puzzle E6

Friday, 19 April 2019Värmland, Sweden

Logget med:
Team_Frida
Syrinx11
Stargirl70
Mejlman
Mejlwoman

som "Påsk19"

Vi blev opmærksomme på denne serie tilbage i efteråret, da en anden dansk geocacher nævnte han havde set dem. Vi blev nysgerrige, vi gik i gang med at lægge puslespillene og inden længe havde vi en plan om at bruge vores påske på dels at finde puslespilscacherne i Göteborg og dels denne serie. Til et dansk geojulefrokost event mødte vi Team_Frida, Syrinx11 og Stargirl70 og hørte da, at de havde en nærmest identisk plan for deres påske, ihvertfald for denne serie. Vi fik derfor aftalt at vi skulle mødes, når nu vi alle var i samme område.

Vi blev så enige om at vi ligeså godt kunne finde denne serie sammen.
På vores hotel mødte vi så Mejlman og Mejlwoman og de havde også planer om at finde denne serie og de havde ovenikøbet lavet en aftale med de andre. Derfor endte vi op med at være 8 personer og det var vi glade for. turen er lang og der er forskellige udfordringer undervejs også nogle CO ikke havde styr på. der lå nemlig stadig meget sne på vejene enkelte steder. For os danskere blev det en meget surrealistisk oplevelse at vade gennem sneen kun iført t-shirts fordi solen skinnede og der var 19 grader.

Alle cacher blev fundet, humøret var højt og undervejs hilste vi på flere andre teams. alt i alt havde vi en helt igennem fantastisk dag i godt selskab. TFTC

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page