Skip to Content

View Geocache Log

Found it bagheera48 found Ångsågen - Storöviken 20

Tuesday, 25 July 2017Värmland, Sweden

I samband med ÖVVE 2017 släpptes 4 nya trailer på Brattforsheden och förra veckan loggade jag tre av dem. Idag var det dags att angripa den längsta, den mellan Ångsågen och Storöviken.
Som vanligt är stigarna här på heden väldigt fina. Torrt och bra underlag, öppen skog och inte en massa sly och högt gräs som släpar längs benen. Jag försökte jogga mellan burkarna, men det var inte så lätt, på vissa ställen blev det mer klättring än löpning i de branta backarna.
Alla burkar var lätthittade och tack vare ledtråden hittade jag även burk nummer 21 även om min Garmin visade 10-12 meter off.
Den sista cachen loggades precis 1 timme och 45 minuter efter start och då blev det en fikapaus vid rastplatsen innan det var dags att återvända till bilen vid Ångsågen.
Att sätta favoritpoäng på en trail är inte lätt, det är ju hela totalupplevelsen som ska räknas, varje enskild cache är ju inte så märkvärdig. Ett rejält motionspass blev det i alla fall med fina naturupplevelser därtill och poängen får hamna på nummer 21 och gälla för hela serien.
Tack Leif för alla fina trailer du lagt på Brattforsheden, både årets och tidigare!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page