Skip to Content

View Geocache Log

Found it Grydis found Hyttlibakkene

Wednesday, December 2, 2015Oslo, Norway

En dag på forelesning ble benyttet til å trykke F5. Kommer meldinga snart? Sjeldent har jeg venta så lengselsfullt på toer'n. Men intet skjedde.

Hva gjør man? Reiser hjem? Blir på den andre siden av by'n? Jeg reiste hjem. Så var det neste vurdering. Skal man lage middag? Skal man lese rapporter? Vi lager middag.

Skinka var knapt av sofaen da det sa pling. Lodve var så godt som klar og jeg la en kjapp plan. Vi skal opp i åsen og Lodve legger finplan i bilen og er kartleser.

Lodve viser seg å være teknologisk tilbakestående.

Han klarer ikke å legge inn kjørerute på sin GPS før i siste sekund og vi rekker akkurat avkjøringa. Vi rakk det på bekostning av et par biler som nær havna i grøfta. Så bar det oppover til Oslos tak. Snart ble det klart at det var like tåkete utenfor bilen som inni huet til Lodve. Null sikt med andre ord. Og null hjelp fra kartleseren.

På toppen av Oslo mente Lodve min Skoda Fabia lett kunne følge skiløypene i skogen. Bilen var uenig.

Dermed bar det på snø og is til fots, Lodves føtter tidsriktig antrukket i lærere med glatte såler, på jakt etter go'sakene.

Og der, blant busk og kratt, så vi lyset. En liten religiøs opplevelse i adventstida. God var det at middagen var droppa, her vanker servering! Sikkert biff. Eller i det minste graut.

Den gang ei...sjokolade og Simpson stod på menyen. Dæng, Simpson var der bare 10 min før oss. Kjapp hoderegning tilsa at om Lodve hadde gjort 20 navigasjonsfeil (det var garantert fler) som hver kosta oss 1 minutt ( det var garantert mer) ville vi kommet 10 minutter før Simpson!

I stedet for å gjøre et stort nummer ut av det ovenfor Lodve, han er en sart blomst, slo det meg at toer'n ikke lukta så ille som jeg forventa. Ikke Simpson heller for den saks skyld.

Med logg signert og sjokolade spist var det å snuble seg ut av skauen igjen.

Tusen takk for turen!

Lakksko
infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page