Skip to Content

View Geocache Log

Found it Pellexx found Klatrejul #07 - Oslo Panorama IV - TKV010

Sunday, December 7, 2014Oslo, Norway

Hvor lang er en cachetur? Som regel en del lenger enn planlagt, er min erfaring. Fikk telefon fra [red]LSK[/red] om jeg ville være med å ta dagens Xmas og Klatrejul. Skulle uansett ha et funn i dag, så det passet perfekt. Måtte bare bli ferdig med barnebursdag og tenning av julegrana i bakgården først. De to nevnte cachene var logget allerede før jeg var oppe av senga i dag. Skjønner at det er noen som ivrer fælt en søndags morgen - jeg er ikke en av dem. I alle fall møtte vi [red]Biffsjef[/red] ved avtalt sted, og tok turen oppover i skråningen.

Xmas-cachen fant vi raskt, og nye koordinater ble tastet inn. Turen gikk videre opp i skogen, og ved GZ fant vi flere mulige klatretrær. Men vi klarte ikke å spotte cachen fra bakken. Siden jeg hadde klart å ta med hodelykt med tomt batteri, var jeg ikke til mye hjelp. Men vi travet frem og tilbake, og diskuterte hvilket tre vi mente var mest sannsynlig. Til slutt tok vi en sjanse, [red]Biffsjef[/red] brukte to forsøk på å få line over riktig grein, og klatret deretter opp. Heldigvis hadde vi valgt riktig tre, men selv nå brukte han lang tid før beholderen ble oppdaget. Fra bakken var den veldig vanskelig å se i mørket.

Ok, dette hadde tatt omtrent så lang tid som jeg trodde - og noe lenger enn jeg håpte da jeg dro hjemmefra. Jeg kunne fortsatt <a href="kanskje" rel="nofollow">i</a>[/i] rekke å si god natt til ungene. Men hva hjelper det når de to andre kompanjongene begynner å fable om [url=http://coord.info/GC559TR]Z Multi-bonus[/url] og FTF-jakt. Det skulle ta enda over tre timer før jeg var hjemme...

[b][red]T[/red]akker så meget for cachen![/b]

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page