Skip to Content

View Geocache Log

Found it Valemon found Grefsen klatrepark - Tung i rompa?

Saturday, December 6, 2014Oslo, Norway

Det har vært en travel uke med både Xmas og Klatrejul. Denne hadde jeg ikke fått tatt så da LUDO skulle ut på en Klatrejul-runde ble jeg med hit. Spaserte inn fra Linderudkollen og gikk innom [i]Høydeskrekk?[/i] på veien. Her har jeg karret meg opp i et tre før, men det er visst historie nå. Dette så hakket mer medgjørlig ut og det gikk rimelig greit oppover. Vel oppe var det ganske glatt av nedtråkket snø på grenene, men loggingen ble unnagjort før krampa satte inn.

Stille og rolig i kveld, maskinene hadde tatt helg. Noen var ute på tur og en ivrig skiløper var også ute og gikk, med steinskiene forhåpentligvis. Forøvrig er det vel bedre fasiliteter nettopp for skiløpere de holder på å bygge her. Bredere traséer og skiarena ved Kapteinsputten. Kunstsnøanlegg og i det hele tatt. Det blir nok flott.

Takk for cachen!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page