Skip to Content

View Geocache Log

Attended Fabban attended Grill- och pulkaevent

Sunday, 31 December 2017Värmland, Sweden

Idag bar det av mot Filipstad och årets sista event, passade på att logga några mystar som jag har löst under december månad. Kollade av vädret lite snabbt med EO innan avfärd från Kristinehamn. Men väl på plats i skogarna så konstaterades att fel skor hade valts. Nå väl, burkaran liggar ju kvar till nästa år också tänkte jag och Lincoln333.

Tack för ännu ett trevligt event av EO som vanligt.
Jag och Lincoln333 var på plats tidigt och tänkte att vi passar på och tänder en brasa. Men finns det nån tändare i närheten? Icke. Så jag gör iordning en fin eldplats, ber Lincoln333 att använda bilens ciggtändare. Men den blev knappt fesjummen. Jaha, då är det bara att vänta. Men då rullande Nykroppa in med sin bil, han hade iallafall en riktig tändare med sig. Fast det kanske är bra om det finns gas kvar i den också.. :/
Vi väntade ytterligare några minuter innan EO dök upp på eventplatsen. Fram med tändaren och vips så hade vi en fin brasa på platsen, bara 15 minuter efter min och Lincoln333s ankomst.
God korv, trevligt sällslap och trocadero så var denna nyårsafton räddad också. Hann även bli serverad en trad på platsen av EO. Så tack för den också. :)

Den här cachen loggades som hittad i min GPS klockan 17:57:00 och blev dagens 6:e cache att logga, och min 655:e cache att totalt.
Tack MrZaibot för ännu en trevlig plats som man aldrig hade hittat utan Geocaching.

Här ska det nog gå att grilla korv också. :D
infoAn Event Cache is when local geocachers and geocaching organizations designate a time and location to meet and discuss geocaching. After the event happens the cache listing is archived.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page