Skip to Content

View Geocache Log

Found it Systerhax found Brattforshedens letterbox

Wednesday, 25 July 2018Värmland, Sweden

Cyklarna redo för en tur i skogen men först blev det till att ta denna letterbox. Inga svårigheter att hitta och lösa uppgiften. Trädet hade svält och det var lite svårt att få upp den. Tftc

Sommaren fortsätter och med den även äventyren, denna gång bar det av till Filipstad för umgänge och lek i två dagar. Vi hade lagt upp en plan för vad vi ville göra men redan innan den startade fick det tänkas om då nya förutsättningar kom till. Det blev varma och intensiva dagar med mtb, simning/bad, kajakpaddling och övernattning i tält. Dessutom blev det event och umgänge med ett helt gäng sköna värmlänningar som vi dessutom körde ett galet FTF-race med på kvällen. När jag nu sitter här hemma i Örebro igen och tänker på hur många CO som finns därute som gör detta möjligt blir jag otroligt tacksam.

infoA letterbox is another form of treasure hunting using clues instead of coordinates. In some cases, however, a letterbox has coordinates, and the owner has made it a letterbox and a geocache. To read more about letterboxing, visit the Letterboxing North America web site.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page