Skip to Content

View Geocache Log

Found it Cecton found Kalvatjørna (AdVest 2013 #9)

Monday, 09 December 2013Rogaland, Norway

{*FTF*} @ kl. 1535 sammen med Bjoff

Vi har helt siden Pizza og Drøs eventet på Ålgård vist at Ertene skulle legge ut dagens Advest og hadde store planer om å være med på FTF-jakta på en eller annen måte. Vi var veldig i tvil om det ville bli noe jakt, for advestene har kommet midt på dagen i det siste og da er jo "vanlig" folk på jobb !

Men en plan måtte vi jo ha... Bjoff er for tiden nede i sør, og sammen med Cecton-mor hadde de planer om å reise mot Time kommune etter at Cecton-mor var ferdig på jobb. Når de dro hjemmefra er jeg ikke helt sikker på, men de fikk verfall tatt et par cacher før denne tikket inn.

Jeg derimot var som vanlig på jobb på forus og hadde egentlig planer om å ta toge til Bryne, finne Cecton-mor, "ogsåvidere, å videre å videre" Men i dag var tydeligvis lykkedagen min da jeg i en pause sjekket mobilen og fant ut at Knuslet hadde bil og ville hente meg på jobb 15.00 ! Supert !! Så da var planene lagt for begge parter, jeg tok turen inn i garderoben på jobb flere ganger for å sjekke om cachen hadde komme, og vært gang var det ikke kommet noe publiseringsmail !

Rundt kl 1500 små sprang jeg ut at jobben, får å treffe Knuslet og innse at cachen nå var publisert ! Med tanke på kø og liknende var vi så å si ute av FTF-jakta !! :-( En kjapp telefon til Cecton-mor og de var nå på vei mot parkringen ! Mens vi sneglet oss fremover i trafikken anntar jeg at tempoet var betydelig høyere bortover den bløte og gjørmete veien mot GZ.

Etter ca 40 minutter får vi beskjed om at cachen er funnet og at vi bare "kan ta det med ro". Ca kl 1600 ankommer vi verfall parkeringen og etter å ha fått på oss jakker og den slags er vi også på vei innover. "Djevel-sauene" som voktet grinda flyttet seg da jeg "hoi´et litt og "kysten var klar "

Etter litt gåing var vi også inne ved GZ og her var det jammen folksomt ! Erte-mamma, mistemann, bjoff, nja42, imit42, janinge68 og Cecton-mor ! Ertene disket opp med kjempegode julekaker og etter litt drøs la vi alle i vei mot bilene. På veien tilbake traff vi på Pratten og Mulebu, kjekt å se at "Ålgårds-gjengen" også ta turen !

Takk til Ertene for en flott geocache, gode julekaker ( jeg fikk faktisk enda flere da vi var kommet til bilen ) og et flott FTFC, gleder oss masse til flere Ertecacher!!
Legger ved noen bilder fra dagenstur

"Djevelsauene "

Additional Images Additional Images

"Djevelsauene " "Djevelsauene "

Lange bein eller kort bukse ? :-P Lange bein eller kort bukse ? :-P

"Følger bare sporene" "Følger bare sporene"

Mini-Event Mini-Event

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page