Skip to Content

View Geocache Log

Found it MAGBOK found Kalhyttan 13

Sunday, 29 December 2013Värmland, Sweden

Jag är i Karlstad över mellandagarna då jag har flickvän i Karlstad. Men denna dag skulle min flickvän arbeta och dessutom hade jag bara 6 cacher kvar till 2500 och 29 cacher kvar till att tagit 1000 cacher i år. Så jag bestämde mig att ta lite cacher för att få ordning på detta. Jag såg att det var ett event i Filipstad och att det fanns en serie med 25 cacher söder om Filipstad. Så jag slängde ut en fråga på eventet om någon vill cacha med mig och ta dessa cacher. Fick nappa av Flasharry och vi bestämde att cacha en dag tillsammans. Totalt blev det 36 cacher med eventet.
Efter att läst beskrivningen om cacherna vid Kalhyttan så trodde jag att det skulle vara enkla cacher men efter att läst gamla loggar så förstod jag att det skulle bli tuffare. Vi gjorde hela rundan på 3,5 timmar med lunchuppehåll. De cacherna som vi tog före lunch var enkla och låg helt i anslutning till vägar och leder. De cacherna son vi tog efter lunch var mycket mer krävande. På vissa ställen fanns knappt någon stig eller var helt igen vuxen och liknade mer en flod än en stig efter de senaste dagarnas regnande. När vi kom till cachern på myren var vi så blöta om fötterna att vi gick rakt genom dessa eftersom vi ansåg att vi inte kunde bli blötare.
Efter att loggat alla cacher så åkte vi till Filipstad och slog ihjäl nästan tre timmar innan eventet började.
Tack för en blöt men trevlig dag och fina cacher.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page