Skip to Content

View Geocache Log

Found it KKSAND found Lungälvsravinerna 6 - Utsikten

Tuesday, 12 July 2016Värmland, Sweden

I dag skulle vi göra en liten geocachingtur tillsammans med KAJAN3G. Valet föll på PT:n Lungälvsravinerna. Leden har vi gått några gånger för länge sen, när den var nyanlagd, förmodligen på 1980-talet, men inte sedan den begåvades med ett antal burkar att leta efter.

Det blev en ganska krävande vandring, dels på grund av de branta backarna, men mest för att det var lerigt och blött och väldigt halt på de ställen där det var spångat. Våra vandringskängor och byxor blev ganska smutsiga så vi undrade hur det finklädda paret som vi mötte med vita snygga läderskor kunde ta sig fram utan att det syntes på deras kläder. Paret på cykel, som vi också mötte, tyckte att vi hade det lätt som slapp bära på cyklar upp och ner för branterna.

Det var inte mycket till utsikt, men GPS:arna var samstämmiga så här uppe på kanten av ravinen. Gömman hittades därför snabbt. TFTC

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page