Skip to Content

View Geocache Log

Found it Jouni Jurmu found Ruosteinen Talo

Friday, 28 December 2018Finland

12.08. Sunnuntai. 3/3. Tuulisen ja kylmän päivän kätköilyä Tikkurilan ympäristössä.

Joulukuu, You might be a Trackable Lover if… matkamuisto kuukausi.

Hiekkaharjun vesitorni löydön jälkeen huomasin, ettei täällä ole kätköjä enää ole järjellisen kävelymatkan päässä. Kiersin bensa bingo-ruudun kautta asemalle. Aseman tienoilla iski sitten päähän, josko minä kokeilisin tätä.

En tajua, miksen ole yrittänyt tätä aikaisemmin. Tulee jostain syystä mieleen kätkö Kannelmäessä, jossa bussikuskien huussin lähistöllä etsin jotain kätköä ilman rauhaa muutamaan otteeseen.
Matkalla lukaisin lyhyen kuvauksen ja vihjeenkin. Yllättävän rauhallista oli tienoolla. Toki kävelijöitä oli koko ajan näköpiirissä. Vihje oli kuitenkin niin selkeä, että kävelin suoraan kätkölle ja nappasin sen käteeni.
Lokkasin parkkipaikan puolella. Hidastelin vähän, että pariskuna kulkee ohi. Nämä olivat tulossa ´kaukaisuudessa´ silloin, kun nappasin kätkön. Kävin sitten viemässä kätkön takaisin paikalleen.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page