Skip to Content

View Geocache Log

Found it janinge68 found Utsikt mot vest (AdVest 2013 #23)

Monday, 23 December 2013Rogaland, Norway

{*FTF*} at 9.17 sammen med Hanedalen. Hadde akkurat vært ute på morgentur med Vetle hund når denne plinget inn,så sko,shorts og jakke var allerede på. Det var bare å finne bilen og gi gass :-)
Begynte å sludde fælt omtrent da vi kom til Bråstein,og vi så konturene av en litt guffen tur,men det ble heldigvis bedre etterhvert.
Hverken jeg eller Vetle hund er voldsomt lokalkjente her ute,og vi rotet fælt før vi fant parkeringen. Var bl.a. en tur nedom gamle DFU (som jo er et stilig gammelt bygg,men ikke dagens mål).
Til slutt fant vi jo fram,og på parkeringen stod Speideren. Hun mente vi antakelig var først i løypa."Du må bare springe opp",sa hun. SPRINGE?!? Ble til at vi gikk opp. Var stritt nok det,med kun kaffi og sigaretter innabords :-)
Kastet noen blikk over skuldrene for å se om det var noen andre på vei oppover,og etter en stund så vi i alle fall at det var en til på vei oppover,og omtrent ved GZ tok Hanedalen oss igjen.Det tok ikke så lange tiden før Hanedalen fikk plukket fram boksen,med tom logg og FTF sertifikat. Stilig!

Oppe her har jeg aldri vært før. Var flott,og siden jeg i adrenalin-rus glemte å skrive meg inn i varde-boka på toppen,så må jeg nok opp igjen,og det gjør ingenting! Får ta med meg Frida neste gang :-)

Tftc,og takk for laget og turen til Speideren og Hanedalen,og ikke minst takk for posen med FTF sjokolade!

FP for denne.

This entry was edited by janinge68 on Monday, 23 December 2013 at 09:47:51 UTC.

RossåsenLille julaften morgen :-)
infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page