Skip to Content

View Geocache Log

Found it lsk found Close to Svea

Wednesday, December 24, 2014Oppland, Norway

CO {FTF} med en hel gjeng, det er tross alt jul.

Julaften. Hva er vel ikke bedre enn å utnytte tiden med noen cachefunn. Har prioritert serien Klatrejul i Desember, det var også tilfelle denne dagen. Antok med stor sannsynlighet at dagens klatretre ville komme i nærheten av Mylla. Og for å sikre en "first to find" dro jeg og biffsjef fra Oslo allerede kl 0730.

Fint vær. Minus 3 i Oslo, minus 6 på Mylla. Men hvem var det som satt i bilen på parkeringsplassen på Mylla? Jo det var M&M-Nor. Han hadde akkurat de samme planene som oss, finne klatretreet først. Men først måtte treet publiseres.

Ventetiden ble utnyttet til litt andre cachefunn. Fant først "Belteren". Ennå ingen publisering. Tok så de 2 første trinnene på multien "The Moose Cache". Da det var et stykke å gå til finalen og det kun var 3 minutter til neste 1minutt over hel/halv (årets klatreluke og Xmas i Oslo har stort sett blitt publisert 1minutt over hel/halv) valgte vi å vente ved bilen. Og 3 minutter senere: Pling.

Det ble et par minutter med Rally Mylla før bilen ble parkert. biffsjef ringte Ormputt som også ville være med på "first to find" signeringen. På stien var det noen spor etter siste snøfall, men vi var ganske sikker på at ingen var foran oss i jakten på dagens klatretre.

Treet var pyntet til jul, så det var ingen problemer med å finne riktig tre. biffsjef hentet cachen, men vi ventet med å signere til Team Ormputt hadde kommet. Ventetiden ble brukt til å spise godis. Tok ikke lange tiden før familien Ormputt kom, tydelig at de også hadde vært med på Rally Mylla.

Da var vi riktig mange rundt juletreet, hele 7 stk + 3 geodogger. Et lite minievent. Loggen ble signert av samtlige. Fikk også litt hjelp av Ormputt til noen mysterier i området, det er jo tross alt jul. Vi ble en stund rundt treet, kanskje flere ville ha "first to find" på julaften. Ingen flere dukket opp, så vi gikk tilbake til våre biler og fortsatte på våre egne planer for resten av dagen.

TFTC

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page