Skip to Content

View Geocache Log

Found it SEJA found Huihain lipas

Friday, 05 April 2019Finland

Päivällä oli niin kivaa ja upea sää kätköilyyn, että illemmalla piti lähteä vielä uudemman kerran liikenteeseen. Talviohjelman viikkotehtävästä vielä puuttui kätköjä tavoitteesta ja toisaalta kätkökarnevaaleihin pisteitä on vielä kerättävänä. Siksi valitsin näitä favotettuja tämäniltaiseen kätkökierrokseeni.
Tälle kätkölle oli sitten noita favoja siunaantunut oikein urakalla. Mielenkiinnolla ja suurella kunnioituksella lähestyn aina mielelläni tällaisia favokätköjä, ne tuovat suurta vaihtelua PET-putkiloihin kuusenoksilla. Ei niissäkään sinällään mitään vikaa ole... Mutta huh, mitä täältä löytyikään. En meinannut uskaltaa koskea mihinkään. Taas piti kaverilta kysyä tukea ja turvaa vahvistukseksi. Kiitoksia hurrrrjan hienosta kätköstä favon kera! Kyllä tämä on joka kerta vaan niin mahtavaa löytää taidolla ja suurella vaivannäöllä meidän muiden iloksi tehty kätkö. Kiitos kovasti!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page