Skip to Content

View Geocache Log

Found it Tornado Bram found Hokjesgeest (Locked)

Tuesday, 17 March 2009Flevoland, Netherlands

RD Hok 179-585.
Dit is het hokje om mijn cache Tornado 40 hier woon ik al een aantal jaren met mijn twee dochters.

Op het ZO punt kan ik niet dichterbij komen dan 170m. Het punt is midden in een weiland, momenteel omgeploegd. Als je hier de weilanden op gaat kun je of een boze boer verwachten of een bekeuring en dat zal hier wel niet de bedoeling van wezen.

Op het NO punt kan ik niet dichterbij komen dan 282m. Het punt is ook hier in een weiland. Hier ook te verwachten problemen met de boer.

Op het NW punt kan ik niet dichterbij komen dan 322m. Het punt is in een weiland aan de rand van de "industrie" van Stiens. Op het vlakke platteland is ook hier niet bij te komen.

Op het ZW punt kan ik niet dichterbij komen dan 322m. Het punt is aan een landweg van een boer. Echter moet je eerst langs de boerderij en dat is geen openbaar gebied. Hier is het eieren zoeken een hot item en daar wordt je dan ook voor aangezien. Ik doe hier niet aan mee en ben dus ook niet in het bezit van een pas om hier toegang te krijgen.

Erg leuk om dit een keer uit te voeren.
Gr. Bram

Zuid Oost

Additional Images Additional Images

Zuid Oost Zuid Oost

Zuid Oost1 Zuid Oost1

Noord Oost Noord Oost

Noord Oost1 Noord Oost1

Noor Oost2 Noor Oost2

Noord West Noord West

Noord West 1 Noord West 1

Zuid West Zuid West

Zuid West1 Zuid West1

infoA virtual cache is a cache that exists in a form of a location. Depending on the cache "hider," a virtual cache could be to answer a question about a location, an interesting spot, a task, etc. The reward for these caches is the location itself and sharing information about your visit.

Because of the nature of these geocaches, you must actually visit the location and acquire the coordinates there before you can post. In addition, although many locations are interesting, a virtual cache should be out of the ordinary enough to warrant logging a visit.

Virtuals are now considered waymarks on Waymarking.com.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page